Grupa noua de incepatori de Kizomba

cursuri de kizomba

❓Cauți noi modalități prin care să aduci bucurie și entuziasm în viața ta? Simți că încă nu ți-ai găsit pasiunea? Vrei să faci mișcare și, în același timp, să te distrezi? Îți dorești să cunoști noi oameni, cu aceleași preocupări ca ale tale?

Răspunsul la toate aceste întrebări este simplu și exprimat print-un singur cuvânt: dansul!

?? De ce?
Pentru că noi credem că dansul de kizomba îți va transforma și ție viața. Așa cum ne-a făcut-o nouă și multor altor cursanți de-ai noștri!

Ce este kizomba și de ce este atât de apreciată?
Kizomba este un stil de dans derivat din semba, care este un dans tradițional angolez, ce te aproprie de partenerul de dans, îți permite să te exprimi liber și să savurezi fiecare mișcare.

Ce vom învăța?
La inceput, vom învăța pașii de bază și vom construi pe baza lor secvențe de pași din ce în ce mai complexe. Cu răbdare și perseverență, vom ajunge să exploram și alte stiluri – urbankiz, tarraxinha, semba, punând tot mai mult accent pe leading, following, muzicalitate și body movement.

?Daca crezi ca ai doua picioare stangi, fii fără griji! La fel a fost și în cazul nostru, dar asta nu ne-a oprit în a ne descoperi pasiunea pentru dans!

Noi, Andrei și Corina, te așteptăm să ni te alături și vom face astfel încât orele să fie cât mai relaxante și pline cu informații utile, pentru a te ajuta să iți îmbunătățești dansul.

? Locatie: Amalfi Ballroom – 5 minute de la metrou Timpuri Noi

? Program: in fiecare Luni si Miercuri de la 21:00 la 22:00

? Preturi: 200 ron/ abonament lunar

?Te asteptam cu drag in marea familie Salsa Factory! Discover your inner dancer!

Inscrieri si relatii la 0722880624

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008