Despre Noi

Salsa Factory a aparut in 2008 din dorinta a doi oameni, Valentin si Simona, de a oferi ceva nou, ceva unic, original, ceva ce nu e doar ambalaj, ci si continut! Desi am pornit la drum cu cativa elevi, unii dintre ei fiind chiar instructori astazi, am reusit sa devenim una dintre cele mai renumite si constante scoli din Romania, iar marea majoritatea a cursantilor ajung la noi prin recomandarile fostilor sau actualilor elevi.

Tot ceea ce gasiti la noi pe site sunt poze cu noi, urati, frumosi, acestia suntem si ne mandrim cu ceea ce facem, iubim sa predam, iubim ca in fiecare an sa invatam sute de noi elevi sa danseze, iubim sa impartasim dragostea noastra pentru dans tuturor celor care ne trec pragul, iubim sa urcam pe scena si sa aratam cat de frumos poate fi dansul, atunci cand dansezi cu tot sufletul.

Inceputul nu a fost usor, ne-am antrenat foarte mult pana cand am reusit sa devenim de cateva ori Campionii Romaniei la Salsa dar si la Bachata, am reusit marea performanta de a ne clasa in primii 10 din lume (5 la bachata si 7 la salsa) in 2010 in America, la Campionatul Mondial de Salsa! Ne mandrim cu multe concursuri castigate, cu multe participari la congrese internationale, cu instructori licentiati, insa cel mai important castig al nostru sunt elevii nostri, cei care pleaca acasa mai fericiti, mai castigati, mai impliniti, cu fiecare curs pe care-l invata alaturi de noi.

Din 2011 Simona a plecat din Romania si eu, Valentin, am dus mai departe visul initial, acela de a ramane orginali, perfectionisti, sinceri in toate aspectele ce tin de predat, iar metoda noastra proprie de predat continua sa functioneze si alaturi de Laura, Cosmin, Ada sau Adina continuam sa facem ceea ce ne place, nu este un job, este o pasiune care ne tine optimisti, pozitivi, plini mereu de energie si veseli pentru a influenta in bine pe toti elevii nostri.
Veti citi pe acest site multe din parerile elevilor despre noi, sunt cuvintele lor, si ne mandrim ca putem schimba soarta cursantilor, ca-i ajutam sa devina mai buni, sa-si depaseasca fricile, sa capete incredere mai mare in ei, sa arunce la gunoi sentimentul acela de “a te face de ras”, nu suntem doar o simpla scoala de dans, o scoala de salsa, o scoala de bachata sau o scoala de kizomba, ci suntem cu mult mai mult decat atat. Dovada vie sunt elevii nostri care continua sa vina la cursuri de ani de zile si isi fac prieteni noi si au un mod de viata mult mai activ decat inainte si, evident, plin de dans!

Ok, radem, glumim, insa lucrurile sunt foarte serioase la nivel de predat, avem o metoda proprie, un syllabus pe care singuri ni l-am dezvoltat si pentru cei care doresc sa evolueze la noi in scoala, lucrurile se dezvolta destul de rapid, insa pentru cei ce sunt dispusi sa aibe incredere in noi si in calitatile noastre de instructori si vor sa munceasca pentru visul lor.

Ce stiluri de dans predam?

Predam de la Salsa On1 (Los Angeles Style)  la Salsa On2 New York sau Puertorican Style, dar si bachata sensual, bachata moderna, urban bachata, bachata dominicana, cha cha cha, kizomba, pachanga, afro cuban, cuban rumba. Insa nu este suficient, pentru a fi un dansator complet noi te ajutam predand si man styling, lady styling, cursuri de muzicalitate, cursuri de creatie si improvizatie, cursuri de coregrafie iar daca esti cu adevarat talentat, poti face parte din trupele noastre de dansatori cu care calatorim in tara si in afara tarii! Ai nevoie de un grup nebun si frumos de oameni care sa-ti anime o petrecere privata sau o petrecere de firma? Contacteaza-ne si vom fi acolo! Doresti lectii particulare individuale sau de grup? Ne poti contacta!

Stii care este motto-ul scolii noastre? “Discover your inner dancer”

Acest motto reprezinta perfect ceea ce facem noi, nu cream roboti, niciodata doi oameni nu vor dansa la fel, desi noi predam la fel tuturor! Mereu, fiecare dintre elevii nostri va dansa in functie de ce are el de oferit, nu doar in functie de ceea ce invata de la noi. Nu mai ezita, incearca, nu ai absolut nimic de pierdut. Inscrie-te la cursurile noastre de dans!

Premii si participari la concursuri

2013 – Locul 1 – Cea mai buna trupa de salsa din Romania – Vama Veche, Romania

2012 – Locul 3 – Salsa, Balkan Salsa Contest – Borovets, Bulgaria2012 – Locul 1 – Bachata, World Latin Dance Cup Qualifications – Bucharest

2012 – Locul 2 – Salsa, World Latin Dance Cup Qualifications- Bucharest

2011 – Locul 8 – Bachata, World Latin Dance Cup – Las Vegas

2011 – Locul 13 – Salsa, World Latin Dance Cup – Las Vegas

2011 – Locul 15 – Salsa, World Latin Dance Cup – Las Vegas

2011 – Locul 11 – Bachata, World Latin Dance Cup – Las Vegas

2011 – Locul 1 – Bachata, Campionatul National de Bachata, Galati

2011 – Locul 1 – Bachata, Calificari pentru WLDC, Las Vegas

2011 – Locul 1 – Bachata, Concurs international – Borovet, Bulgaria

2011 – Locul 1 – Salsa, Concurs international – Borovet, Bulgaria

2011 – Locul 3 – 7’th Fanta Dance Fiesta, Bulgaria

2010 – Locul 5 – World Latin Dance Cup Bachata Division, San Diego, California – USA

2010 – Locul 7 – World Latin Dance Cup Salsa Division, San Diego, California – USA

2010 – Locul 3 – Christmass Salsa Ball – Bulgarian Finals, Sofia, Bulgaria

2010 – Locul 3 – Calificari World Latin Dance Cup Borovet, Bulgaria

2010 – Locul 1 – Calificari World Latin Dance Cup Bucuresti, Romania

2010 – Locul 20 – Puerto Rico Salsa Open, San Juan – Puerto Rico

2010 – Locul 4 – Calificari World Latin Dance Cup, Bulgaria

2010 – Locul 4 – Calificari World Latin Dance Cup, Bulgaria

2010 – Locul 1 – Calificari Puerto Rico Salsa Open, Bucuresti

2009 – Locul 1 – Dance Masters, Salsa Section, Bucuresti

2009 – Locul 2 – Calificari World Salsa Championship Mamaia, Romania

2009 – Locul 5 – Calificari World Salsa Championship Sofia, Bulgaria

2008 – Locul 3 – Calificari World Salsa Championship Mamaia, Romania

2008 – Locul 3 – Calificari World Salsa Championship Sofia, Bulgaria

Asadar, la Salsa Factory ai toate ingredientele pentru a invata sa dansezi si pentru a te distra. Ce mai lipseste? TU lipsesti!
Hai la cursurile noastre!

Daca nu te-am convins deja, poti participa oricand la o lectie la noi, prima lectie fiind mereu gratuita!

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008