Toamna aduce cursuri noi de Salsa si Bachata

cursuri2

Daca ti-ai dorit de mult sa inveti sa dansezi salsa si bachata, nu mai sta pe ganduri si vino la Salsa Factory, incepand cu 28 septembrie si vei intra si tu in marea noastra familie!

Incepand cu 2008, Salsa Factory a schimbat destinul a mii de oameni, a adus bucurie in sufletele lor, i-a ajutat sa se descopere, sa se cunoasca mai bine si, prin intermediul dansului, viata lor s-a schimbat pentru totdeauna.

Participand la cursurile noastre nu doar inveti sa dansezi ci reusesti sa-ti faci prieteni noi intr-un timp extrem de scurt, vei capata incredere mai mare in tine, te eliberezi de stresul cauzat de job sau de viata din Bucuresti.

De ce Salsa Factory?

– Ai ocazia sa inveti de la Valentin, cel care detine Salsa Factory, dar si de la Laura, cea mai veche instructoare a noastra, astfel incat stii sigur ca poti beneficia de vasta lor experienta iar progresul tau este garantat intr-un timp foarte scurt.

– Toti instructorii scolii noastre sunt “marca proprie”, Salsa Factory. Toti au fost elevi candva la noi la cursuri si au ajuns instructori in cativa ani. Acest lucru este extrem de important pentru noi, pentru ca toti instructorii nostri duc mai departe stilul propriu, Salsa Factory, un stil recunoscut atat pe plan intern cat si pe plan international.

– Vrei sa participi la concursuri? Ai nimerit bine. Scoala noastra este printre primele scoli din Romania ca si numar de participari/medalii la concursurile interne si internationale si Valentin si Simona, cei care au fondat Salsa Factory sunt singurii romani care au reusit clasarea in top 10 mondial la Campionatele Mondiale de Salsa si Bachata din USA in 2010 (locul 5 bachata si locul 7 salsa)!

– Ai posibilitatea, pe langa cele doua zile de curs, luni si miercuri, sa participi la orele de Practice de duminica, de la 18:00 la 20:00, gratuit, in baza abonamentului

– Iti doresti mai mult decat cele doua zile de curs/saptamana, vrei sa ajungi in trupele noastre? Nimic mai simplu. Vino la toate cursurile, dovedeste-ne ca esti foarte pasionat/a de dans si poti participa la preselectiile anuale ale trupelor Salsa Factory. In 2013 Salsa Factory a castigat titlul de cea mai buna trupa din Romania in concursul din Vama Veche si an de an participam cu showuri in Romania cat si in strainatate.

Pe scurt, vino si convinge-te ca ai facut cea mai buna alegere, incepand cu 28 septembrie, la Salsa Factory Dance Studio, la ora 20:30.

ATENTIE: primele 2 sedinte, din 28 si 30 septembrie sunt gratuite!!!!

Daca va inscrieti dupa 28 septembrie, prima sedinta este gratuita, tocmai pentru a va lasa posibilitatea sa va dati seama daca va plac sau nu cursurile noastre!

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008