Summer Workshops

by Salsa Factory

Daca dansezi deja de ceva timp si simti nevoia sa-ti imbunatatesti stilul de dans, aceste workshop-uri vin in intampinarea dorintei tale de a evolua!
Salsa Factory, prin cei mai vechi instructori ai sai, Valentin si Laura, va ofera 6 workshopuri prin care ne dorim sa punem la punct multe din lucrurile care va sunt foarte folositoare in dans, incepand cu corectarea miscarilor de baza, prin a invata sa dansam bachata dominicana, sa invatam sa ne invartim eficient, atat singuri, cat si in pereche, in timp ce facem figuri, sa ne imbunatatim stilul propriu si sa lucram eficient cu corpul nostru prin a “disocia” fiecare bucatica din corpul nostru.

Daca v-am convins, si suntem siguri ca toti evoluam participand la aceste workshopuri, va asteptam la aceasta serie limitata de 6 workshop-uri, incepand cu 4 iunie!

Program:
19:00 – 20:00 – 4/6/11/13/18/20 iunie

Marti, 4 iunie: Back to basic Workshop
– invatam sa efectuam corect miscarile de baza, corectam greselile uzuale in dans, de la deplasari, posturi, etc

Joi, 6 iunie: Dominican Bachata Workshop
– pentru ca bachata este dominicana si multa lume nu danseaza decat sensual bachata si derivate, venim in intampinarea celor care tin la istorie si la origini, si va vom invata pasi pe care-i puteti folosi in pereche, cat si singuri, in timpul dansului

Marti, 11 iunie: Spinning Workshop
– daca in timpul dansului ti s-a intamplat sa te dezechilibrezi, sa ametesti, sa nu iti faci pasii corect atunci cand ai dorit sa faci anumite intoarceri, acest workshop este exact ce ai nevoie!

Joi, 13 iunie: Spinning in Partnerwork Workshop
– continuam workshopul de marti, 11 iunie, de data aceasta invatand sa ne rotim in pereche, adica vom invata figuri de spinning atat pentru fete cat si pentru baieti, iar rezultatul va fi extrem de spectaculos!

Marti, 18 iunie: Body movement cu miscari de Afro
– pentru ca cel mai important lucru atunci cand dansam este sa stim cum sa ne folosim corpul, vom invata multe miscari de body movement, folosind multe miscari de afro!

Joi, 20 iunie: Lady/Man Styling Workshop
– ultimul workshop din aceasta serie de 6 workshop-uri se termina cu un curs de lady si man styling, unde vom pune accent pe dezvoltarea propriului stil si vom incerca sa folosim elemente din toate celelate workshopuri, dar si miscari originale care va vor ajuta sa va dezvoltati!

Preturi:
– 30 de lei/workshop
– 150 de lei/toate cele 6 workshop-uri

Locatie:
– Club Rio

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008