Social Skills 2

Procesul de invatare nu se termina niciodata, iar in aceste timpuri accesul la informatie este urias si toti dansatorii reusesc sa participe la cursuri, la workshop-uri, la bootcamp-uri, la festivaluri, la congrese, la petreceri, etc.
Cu toate astea, raman problemele din urma, de unde stii ca dansezi bine? Este suficienta doar parerea ta despre tine? De unde stii daca executi corect miscarile?
Pentru a evolua cu adevarat, avem nevoie de feedback, avem nevoie sa stim unde ne situam, daca suntem sau nu pe drumul cel bun.
Daca acceptati critica constructiva, daca realizati, ca noi toti de altfel, ca mereu este loc de mai bine, va asteptam la acest workshop, unde ne vom ocupa cu “CORECTATUL GRESELILOR IN DANS”!
Aceste “greseli” pot fi de la posturi, linii, priviri, tempo, dezvoltarea unor reflexe gresite, vom insista pe memoria musculara, pe coordonare si, evident, pe executia in sine a unor figuri de baza pe care unii, poate, le-au preluat si si le-au insusit gresit de-alungul timpului.

Experienta noastra se bazeaza pe 9 ani de predat zi de zi de la incepatori la avansati, la coregrafiat peste 50 de coregrafii, prin prezenta constant pe scenele interne si internationale, la participarea si castigarea de concursuri interne si internationale si culminand cu clasarea in primele 10 cupluri in lume atat la salsa cat si la bachata in 2010 la Campionatul Mondial din San Diego, USA.

Ne-am evidentiat prin atentia la detalii inca de cand am inceput sa predam si succesul nostru se poate vedea prin numarul mare de oameni care recomanda scoala noastra pentru cursurile de salsa si bachata.

Cursul va dura 2 ore si va avea loc luni pe 27 Noiembrie, incepand cu orele 20:00 la sala noastra din Club Rio iar instructori vor fi Valentin si Laura.

Pentru elevii Salsa Factory acest curs va costa 35 de lei prin prezentarea abonamentului iar pentru cei din afara scolii, cursul costa 40 de lei.

Va asteptam sa evoluam impreuna!

Mai multe detalii aici: Facebook

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008