Salsa si… iubire!

Aceasta este o poveste reala si a inceput la Salsa Factory acum 6 ani si… nu va povestesc mai departe, va invit sa cititi si sa aflati ca dragostea exista!

In urma cu aproape 6 ani, pe 31 octombrie mai exact, eram la serviciu si tocmai imi schimbasem id-ul de yahoo messenger. Da da, pe vremea aceea inca se folosea yahoo messenger. J Lucru ce m-a facut sa reiau legatura cu o veche prietena si fosta colega de serviciu, pentru a o instiinta de aceasta schimbare. Aceasta m-a intrebat, din vorba-n vorba, daca nu as vrea sa vin cu ea a doua zi, la cursuri de salsa. Stiam de salsa din filme sau din emisiunile tv, ca majoritatea dintre noi. Imi placea mult sa dansez si chiar cautam un loc in care sa ard cateva calorii. Ce mod mai bun de a o face? Mi-am spus eu… Asadar, i-am spus si prietenei mele ca accept propunerea si voi merge cu ea.

Zis si facut! A doua zi, la ora 20.00, ne-am intalnit la sala de dans. Ea ajunsese deja acolo, eu am intarziat putin. Ajung in sala, cursul incepuse deja, ma duc grabita in vestiar si ma schimb. Cand ies, o vad pe prietena mea impreuna cu sora ei. Ele mai fusesera la un curs inaintea mea. Grupa la care venisem incepuse cursurile in urma cu doua luni, deci trebuia sa-i prindem din urma pe colegii nostri, iar pentru asta, o fata draguta dintr-o trupa a scolii, s-a oferit sa ne ajute, aratandu-ne pasii de baza. Inainte sa ajung acolo, eu ma credeam o dansatoare foarte buna si mai ales talentata. In cluburi, rupeam ringul de dans, cum s-ar spune. J Dupa cateva minute, simteam ca nu mai am control asupra picioarelor. Fata care ne invata ne zicea dreptul in spate, apoi stangul, apoi dreptul sau… drept, stang, drept si miscare de sold…eu nimic, parca nu … citeste mai departe

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008