Salsa Factory este campioana Romaniei la Bachata

Weekendul acesta a avut loc in Bucuresti concursul de calificari pentru campionatul mondial, World Latin Dance Cup, concurs organizat de Wilmark Academia de Baile.

Vineri, la categoria copii, Salsa Factory Pitesti, reprezentata de trupa Aristocratique Pitesti, antrenor Mirela Cretu, a reusit sa castige toate titlurile puse in joc, atat la categoria perechi, cat si la categoria echipe.

Dorim pe aceasta cale sa-i felicitam pe copii pentru eforturile depuse, atat la antrenamente, cat si pe scena si, nu in ultimul, rand pe antrenoarea trupei Aristocratique Pitesti, Mirela Cretu, cea care a fost in spatele tuturor coregrafiilor copiilor.

De asemenea, sambata, la categoria Profesionisti, Salsa Factory, prin cuplul Valentin & Mirela a reusit sa obtina locul 1 la categoria Bachata si locul 2 la categoria Salsa, desi este prima oara cand au aparut pe scena in aceasta formula.

Desi nu am reusit sa obtinem si la categoria Salsa locul 1, vom incerca sa facem eforturi si anul acesta sa ajungem la World Latin Dance Cup pe bani proprii, concurs ce se organizeaza la Miami, USA.

Dansam pentru noi cat si pentru toti cei care ne sunt alaturi si ne sustin de fiecare data cand urcam pe scena, chiar daca nu se afla fizic alaturi de noi si vom incerca sa facem tot posibilul sa ajungem la Campionatul Mondial pentru ca stilul pe care Salsa Factory il promoveaza sa fie vizibil si anul acesta la cel mai inalt nivel si speram sa depasim rezultatele de anul trecut cand, la categoria Bachata, ne-am clasat pe locul 8 la editia organizata in Las Vegas sau cel putin sa egalam performantele din 2010 cand am reusit sa obtinem locul 5 la Bachata si locul 7 la Salsa la editia din San Diego.

Salsa Factory este scoala care, la ora actuala, detine cele mai multe participari la concursuri interne si internationale si, an de an, reuseste, la orice concurs participa, sa obtina performante notabile sau chiar clasarea pe podium.

Va multumim inca o data tuturor pentru mesaje si va multumim ca ne sunteti alaturi!

Bachata


Salsa


Share:

Leave a Reply

Copyright © Salsa Factory 2008