Salsa Factory de Marius Manole

O pasiune perfectă înseamnă o viață perfectă.
Mă întrebam acum ceva timp ce nu e în regulă cu viața mea chiar dacă, din postul meu de junior ass kisser manager, pițulele din salariu erau invidiate de gloata de șoareci de multinatională pe care îi biciuiam pentru pentru atingerea targeturilor sacre. După ce satisfăceam poftele financiare ale tuturor ratelor și facturilor lunare. mă cadoriseam cu o minune tehnica de ultimă ora care face poze cretine, și îl ciocănești cu buricul degetului până îți vine rău înainte să vină internetul. A.. uitasem că mai are optiunea de telefon.

Mai rezervam și câte un bilet de avion decolator spre insula Miss Erupe din arhipelagul Miss Efâlfâie să-mi bronzez fundul adipos. Asta doar după 15 luni, fiindcă atunci mi se permitea să-mi iau concediu. Firfiricii rămași poposeau în weekend în casa de marcat a vreunui bar cu prețuri usturătoare pentru toate orificiile. Mergeam la Cora sau Careffour în excursie în care trageam ca măgarul la căruțul cu cârnați și tigăi la promotie, după care lingeam timbrele să adun puncte pe cartelă până făceam pușchele pe limba. Ce să mai zic…o viață ordinară.
Dacă mă găndesc bine și în facultate îmi lipsea ceva. Pe lânga alimente, fiindcă făceam foamea nu că n-aș fi avut bani de mâncare, ci că nu aveam bani suficienți să-mi cumpăr de baut, mai lipsea ceva intangibil, subtil de care mi-am dat seama mai târziu.

Încă din liceu stiam că duc lipsa de ceva. De fete eram sigur ca duc lipsă cronică, ca dovadă colecția completă de playboy din acea perioadă. Dar mai simteam o lipsă inconștientă.
Între timp, purtat de pasiunile altora am fost târât în team-buildinguri unde se vorbea de banii altora, la pescuit, unde se vorbea de femeile altora, la fotbal pe stadioane unde se vorbea de mama altora. Nici una nu era pasiunea mea. Mai aveam de asteptat.
Providenta nu are doar îngeri păzitori care te feresc de lucruri rele, are și îngeri care te îndrumă către drumuri care nu le vezi cu mintea sau cu ochii. Îngerul te impinge, fără să vrei, gratuit, alteori cu prețul unei dezamăgiri într-o dragoste mare, spre o cale pe care nu ai văzut-o până atunci, chiar dacă a fost în fața ta tot timpul.
Drumul meu se cheama Salsa Factory. La început au fost niște cursuri care mi se păreau imposibile, acum sunt doar niște oameni fără de care liniștea mea ar fi imposibilă. Am descoperit târziu această pasiune, dar nu îmi pare rău, fiindcă o voi avea toată viața mea.
Să ai o pasiune, nu este o placere, este o obligație pentru a fi un om cu o personalitate puternică. Pasiunea mea e salsa și în același timp Salsa Factory.
Semnat:
Un cursant.

Share:

Leave a Reply

Copyright © Salsa Factory 2008