Veronica

Ma numesc Veronica Gegea.

Sunt arhitect de interior si antreprenor. Lucrez in domeniul amenajarilor interioare de aproape 5 ani. 

Mi-a placut mereu sa lucrez cu oamenii si sa reusesc sa imi folosesc cunostintele pentru a-i ajuta sa isi imbunatateasca stilul de viata. 

Arta a fost mereu prezenta in viata mea sub o forma sau alta. Cand eram mica am experimentat cu sustinerea parintilor mei mai multe sfere artistice printre care dansul, pictura, canto si pianul.

Dintre toate cel mai mare impact au avut asupra mea dansul si pictura. Pictura s-a materiaizat in arhitectura – domeniul in care profesez iar dansul a devenit ulterior un stil de viata de cand sunt instructor.

Cu dansurile latino am interactionat prima data in 2016. Auzisem de la un bun prieten de noua lui pasiune si dupa ce mi-am facut curaj am mers sa ma inscriu la cursurile din cadrul scolii Salsa Factory.

Din acel moment pasiunea a devenit un stil de viata si nu am mai plecat din sala de dans. Am fost captivata de tot ce presupune lumea latino.

Beneficiile dansului le-am simtit in toate celelalte sfere ale vietii mele. Mereu am considerat ca este mult mai mult decat un simplu sport. Este o lume aparte care te “prinde” cu totul si te modeleaza spre o versiune mai buna a ta.

Din 2021 am oportunitatea de a fi instructor alaturi de Valentin si sunt recunoscatoare pentru toate momentele frumoase pe care le petrecem impreuna in sala de dans insuflandu-le oamenilor pasiunea noastra pentru dans. Este un sentiment aparte sa ai ocazia sa vezi evolutia si transformarea unui om prin intermediul dansului.

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008