Cosmin

Nascut in Constanta, termina Facultatea de Instalatii din cadrul Universitatii de Constructii Tehnice Bucuresti in 2007, ramanand in Bucuresti sa-si exercite meseria de Inginer Proiectant Instalatii. Pe langa aceasta ocupatie, descopera o mare pasiune pentru Salsa. 2008 saturat de distractiile gen “bumtzi-bumtzi” se hotaraste sa urmeze cursurile de dans din cadrul scolii Dance Time.

Dupa 6 luni isi da seama ca genul latino (salsa, bachata) este ceea ce vrea sa faca la un alt nivel. In februarie 2009 paraseste Dance Time si ajunge prin intermediul unui fost coleg de dansuri la prima grupa de incepatori din Salsa for you in cadrul scolii Salsa Factory. Aici se ataseaza imediat de stilul Salsa Factory fiind nelipsit de la cursuri.Dupa 7 luni este selectat in Trupa Mare (Salsa Factory Seniors) si impreuna cu colegii de atunci apare in show-ul “Ingeri si Demoni” avand nenumarate aparitii pe scenele din tara.Descoperind gustul scenei, din 2010 are mai multe aparitii la concursuri de salsa si bachata din Romania si Bulgaria obtinand in 2011 impreuna cu partenera lui, Mirela Cretu, de trei ori locul 2 la diferite concursuri de bachata :-Latin Dance Cup 2011 – Bucuresti-Romania Bachata Cup 2011 – Galati-Bulagaria Latin Cup 2011 – Borovets.

Datorita progresului si daruirii de care da dovada, in 2010, devine instructor Salsa Factory, impartasind cursantilor din exeperienta lui si incercand sa combine armonios la cursuri, tehnica cu distractia si relaxarea. Se perfectioneaza continuu si incearca sa tina pasul cu evolutia dansului participand la multe congrese si festivaluri de dans din tara si din Europa.Dupa aproximativ 4 ani de dans , timp in care a studiat multe stiluri, salsa ramane dansul cel mai apropiat de sufletul lui.

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008