Adina

Sunt absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti si in prezent lucrez ca si Business Analyst intr-o companie de IT. Pasiunea pentru dans a existat intotdeauna in sufletul meu, desi jobul si domeniul curent de activitate nu au nicio legatura cu arta.

Cu sustinerea parintilor mei, in scoala primara si secundara am urmat cursuri de gimnastica aerobica si dans modern, continuand cu dansuri populare pana la inceputul liceului, momentul in care m-am indragostit de street-dance. Pe parcursul ultimilor 3 ani de liceu am facut parte dintr-o trupa de street dance cu care am participat la competitii si battle-uri locale. Dupa un casting am inceput un proiect cu o cantareata din Romania cu care am dansat in turnee, la diverse concerte, evenimente si competititii muzicale. Pentru ca iubesc dansul si copiii, in ultimul an de liceu am fost instructor de street dance pentru o grupa de copii din Petrosani.

Totul s-a schimbat in momentul in care m-am mutat in Bucuresti pentru a incepe facultatea. Incercand sa imi gasesc locul, am urmat cursuri de street-dance si dans contemportan la diverse scoli de dans din Bucuresti, incepand si niste cursuri de dans de societate.
Prima conexiune cu lumea latino a avut loc in cadrul unei petreceri private a unei scoli de dans de societate, organizate intr-un separeu din cel mai renumit club de salsa din acea perioada, clubul Salsa for You. Spre finalul serii, pregatita sa plec acasa, am iesit din sala privata si m-am oprit in fata dancefloor-ului din Salsa For You, in care zeci de oameni pasionati dansau salsa, zambind si bucurandu-se de fiecare moment. In acel moment mi-am spus: ‘Asta este ceea ce imi doresc sa fac de acum inainte’. Pe 1 aprilie 2013 am inceput primele cursuri de salsa in cadrul scolii ‘Oportunidad’, iar in luna noiembrie a aceluiasi an am pasit pentru prima data la cursurile de dans din cadrul ‘Salsa Factory’.

De atunci dansez incontinuu, urmez cursuri si masterclassuri la diverse festivaluri nationale si internationale, dansez pe scena in cadrul trupelor din care fac parte, coregrafiez si predau cursuri ocazional in cadrul scolii si la anumite evenimente si sunt partenera lui Valentin incepand cu anul 2017. Toate acestea, pentru ca iubesc dansul si ceea ce face dansul din mine 🙂

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008