Invata Salsa si Bachata cu Salsa Factory

A urma cursurile unei scoli de salsa & bachata nu este o decizie usoara, insa cum ai ajuns la noi, inca din prima ora, suntem convinsi ca nu iti vei mai dori sa renunti la ceea ce vei descoperi.
De ce ai face asta? In primul rand ca nu ai nimic de pierdut, ci totul de castigat.

Salsa Factory nu este o simpla scoala de dans, ci o scoala care-ti va schimba destinul si te va face sa devii un om mai relaxat, mai vesel, mai bucuros pentru ca, in sfarsit, iti aloci cate ore pe saptamana doar pentru sufletul tau! Vei avea ocazia sa inveti salsa, bachata, cha cha cha, kizomba, precum si dansuri de grup (sincroane)!

Folosim cuvinte prea mari? Hai sa vedem in randurile urmatoare daca ceea ce avem noi de oferit ti se potriveste.

– primele doua sedinte sunt gratuite, tocmai pentru a-ti da timp sa descoperi daca ti se potrivesc cursurile noastre

– iti vor fi instructori Valentin si Laura, cei mai vechi instructori Salsa Factory, cu o experienta de 10 ani de predat salsa si bachata

– vei intra intr-o comunitate plina de oameni care impartatesc aceeasi pasiune, insa cu care ajungi sa petreci mult timp si in afara cursurilor, la film, la iarba verde, la festivaluri in tara sau in strainatate, in cluburile de salsa

– scapi de stresul zilnic pe care toti il acumulam la job sau in trafic

– nu avem limita superioara de varsta, adica niciodata nu-i prea tarziu sa te apuci de cursuri de dans! Ai 20 de ani? Ai venit la fix! Ai 30 sau 40? Nici ca se putea mai bine. Ai peste 40? Fii fara griji, vei putea ajunge chiar si intr-o trupa, daca asta iti doresti!

– poti ajunge foarte usor la noi, de oriunde din Bucuresti! Suntem chiar in centrul orasului, langa magazinul Cocor! Poti ajunge cu metroul de la Unirii sau Universitate in 5 minute!

– crezi ca ai doua picioare stangi? Ti-e teama ca se va uita toata lumea la tine? Ti-e frica sa-ti etalezi calitatile de dansator in public? Aceste sentimente sunt comune multor cursanti si pe toti i-am ajutat sa le depaseasca si sa devina cea mai buna versiune a lor!

– vii cu masina? Super! La ora aceea vei gasi locuri de parcare atat in fata clubului Rio, cat si in parcarea cu plata din mag. Cocor!

– ti-e teama ca nu vii cu un partener si nu ai cu cine dansa? In timpul cursurilor se schimba partenerii, astfel incat pana la sfarsitul orei, toti vor dansa cu toate 🙂

– iti plac conditiile bune pentru dans? Ai nimerit bine! Clubul Rio dispune de parchet, aer conditionat, oglinzi, sunet de inalta calitate, dar si bar!

– esti econom? Salsa Factory iti da posibilitatea sa achiti abonamentul pe mai multe luni la un pret mai mic decat cel lunar!

– vei dori sa iesi la dans in weekend in Clubul Rio? Ai ocazia sa platesti cu 50% mai putin din taxa de intrare doar prezentand abonamentul Salsa Factory

– vrei si mai mult dans, pe langa cele 2 cursuri saptamanale? Perfect! Duminica, de la 18:00 la 20:00 te asteptam la orele de Practice unde-i vei cunoaste si pe colegii de la alte grupe!

Putem sa scriem foarte multe despre scoala noastra, pentru ca majoritatea elevilor vin pe baza de recomandari si punem foarte mult suflet in fiecare ora pe care o predam, insa cel mai bine ar fi sa vii si sa te convingi!

Pe 30 octombrie deschidem o grupa noua de incepatori unde vom preda Salsa si Bachata!

Preturile sunt:

Abonament lunar: 160 de lei
Abonament lunar elevi/studenti: 140 de lei
O sedinta: 30 de lei
Abonament platit in avans pe 3 luni: 420 de lei (60 de lei reducere)

Unde ne gasesti:

Salsa Factory isi desfasoara cursurile in clubul Rio, iar intrarea la cursurile noastre se face prin Str. Calea Mosilor. Ca punt de reper este Floraria Iris, Clubul Rio fiind chiar pe coltul intersectiei strazii Baratiei cu Calea Mosilor. Nu se intra prin gang, asa cum Google Maps sugereaza, ci pe Calea Mosilor.

Cum te inscrii?

Poti suna sau da un sms la numarul 0722880624 sau pe Pagina de contact!

Te asteptam cu drag pentru a intra in marea familie Salsa Factory!

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008