Cursuri de salsa si bachata pentru incepatori

In centrul orasului, in Clubul Rio, din 25 iunie

Salsa Factory preda de peste 10 ani Salsa si Bachata si chiar credem ca aceste stiluri de dans, dar si altele, ar trebui sa fie de nelipsit in viata oamenilor.

Haideti sa vedem cateva din motivele care sustin aceasta afirmatie:

☑ Vei descoperi si vei invata sa dansezi stiluri de dans latino pline de mister, de eleganta si de senzualitate

☑ Vei intra intr-o comunitate plina de oameni care impartatesc aceeasi pasiune, insa cu care ajungi sa petreci mult timp si in afara cursurilor, la film, la iarba verde, la festivaluri in tara sau in strainatate, in cluburile de salsa

☑ Primele doua sedinte sunt cadou din partea noastra, tocmai pentru a-ti da timp sa descoperi daca ti se potrivesc cursurile predate de noi

☑ Iti vor fi instructori Valentin si Laura, cei mai vechi instructori Salsa Factory, cu o experienta de 10 ani de predat salsa si bachata

☑ Scapi de stresul zilnic pe care toti il acumulam la job sau in trafic

☑ Nu avem limita superioara de varsta, adica niciodata nu-i prea tarziu sa te apuci de cursuri de dans! Ai 20 de ani? Ai venit la fix! Ai 30 sau 40? Nici ca se putea mai bine. Ai peste 40? Fii fara griji, vei putea ajunge chiar si intr-o trupa, daca asta iti doresti!

☑ Poti ajunge foarte usor la noi, de oriunde din Bucuresti! Suntem chiar in centrul orasului, langa magazinul Cocor! Langa scoala noastra sunt gurile de metrou Unirii si Universitate!

☑ Crezi ca ai doua picioare stangi? Ti-e teama ca se va uita toata lumea la tine? Ti-e frica sa-ti etalezi calitatile de dansator in public? Aceste sentimente sunt comune multor cursanti si pe toti i-am ajutat sa le depaseasca si sa devina cea mai buna versiune a lor!

☑ Vii cu masina? Super! La ora aceea vei gasi locuri de parcare atat in fata clubului Rio, cat si in parcarea din magazinul Cocor!

☑ Ti-e teama ca nu vii cu un partener si nu ai cu cine dansa? In timpul cursurilor se schimba partenerii, astfel incat pana la sfarsitul orei, toti elevii vor dansa cu toate elevele

☑ Iti plac conditiile bune pentru dans? Ai nimerit bine! Clubul Rio dispune de parchet, aer conditionat, oglinzi, sunet de inalta calitate, dar si bar!

☑ Esti econom? Salsa Factory iti da posibilitatea sa achiti abonamentul pe mai multe luni la un pret mai mic decat cel lunar!

☑ Vei dori sa iesi la dans in weekend in Clubul Rio? Ai ocazia sa platesti cu 50% mai putin din taxa de intrare doar prezentand abonamentul Salsa Factory

☑ Vrei si mai mult dans, pe langa cele 2 cursuri saptamanale? Perfect! Duminica, de la 18:00 la 20:00 te asteptam la orele de Practice unde-i vei cunoaste si pe colegii de la alte grupe

☑ Vrei sa faci cadou cuiva cursurile noastre de dans? Avem deja voucher cadou pregatit pentru cursuri de salsa si bachata! Tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un sms la 0722880624 cu mailul tau si numele persoanei careia doresti sa-i faci cadou o luna de cursuri la noi la scoala si noi ti-l trimitem pe mail impreuna cu detaliile de plata (poti plati si online)!

Cu siguranta ca daca ai ajuns sa citesti aceste randuri, inseamna ca te-am facut curios sau curioasa, macar sa vii sa ne cunosti si sa incerci sa vezi daca ti se vor potrivi aceste cursuri!

Ca sa nu ne mai lungim cu vorba, te asteptam pe 25 iunie de la orele 19:00 in clubul Rio din spatele Magazinului Cocor pentru a ne cunoaste si pentru a pasi impreuna in aceasta lume minunata a dansurilor latino!

✔ Program:
Marti si joi: 19:00 – 20:00

✔ Preturi:
Abonament lunar: 160 de lei
Abonament lunar elevi/studenti: 140 de lei
O sedinta: 30 de lei
Abonament platit in avans pe 3 luni: 420 de lei (60 de lei reducere)
Abonament de student platit in avans pe 3 luni:: 360 de lei (redus cu 60 de lei fata de plata lunara)

✔ Unde ne gasesti:
Salsa Factory isi desfasoara cursurile in clubul Rio, iar intrarea la cursurile noastre se face prin Str. Calea Mosilor. Ca punt de reper este Floraria Iris, Clubul Rio fiind chiar pe coltul intersectiei strazii Baratiei cu Calea Mosilor. Nu se intra prin gang, asa cum Google Maps sugereaza, ci pe Calea Mosilor.

✔ Cum te inscrii?
Poti suna sau da un sms la numarul 0722880624 sau pe Pagina de contact de pe site-ul nostru, www.salsafactory.ro.

Te asteptam cu drag pentru a intra in marea familie Salsa Factory!

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008