Grupa noua de Salsa si Bachata la Unirii

Primavara aceasta ai ocazia sa inveti Salsa si Bachata la Salsa Factory, una dintre cele mai cunoscute scoli de profil din Romania. Incepand cu 23 februarie de la orele 19:00, vom deschide o noua grupa de incepatori si veti avea ocazia sa invatati de la Valentin (fondatorul scolii) si Laura, cel mai vechi instructor de la Salsa Factory.
Daca ai ajuns sa citesti acest text, inseamna ca am reusit sa-ti captam atentia si poate te intrebi…Ok, dar de ce sa vin la Salsa Factory?
salsafactory
Hai sa vedem, tu decizi daca e interesant sau nu:

1. Iti faci prieteni noi intr-un timp record.
– Nu este doar o gaselnita de marketing, ci este un adevar. In cei 8 ani de Salsa Factory am fost martori la prietenii care dureaza si acum. Oameni din domenii diferite, legati de pasiunea pentru dans, s-au regasit in acelasi loc si frumusetea dansurilor latino ii tine impreuna, mai ales ca, pe langa cursurile de dans, noi organizam tot felul de deplasari (la film, la iarba verde, in parc, evenimente in tara si in afara, etc).

2. Iti schimbi viata
– Jobul, cat si viata in Bucuresti, iti cauzeaza stres? Participand la cursurile noastre te vom ajuta sa scapi de stres, vei incepe sa acorzi o importanta mai mare si sufletului tau, te vei bucura mai mult de viata si vei putea face o activitate buna atat pentru fizicul cat si pentru psihicul tau.

3. Invatati sa dansati de la cei mai experimentati instructori
– Salsa Factory este una dintre cele mai galonate si experimentate scoli de salsa din Romania (locul 5 la Bachata la Campionatul Mondial si locul 7 la salsa in 2010 in San Diego, multiple titluri de campioni ai Romaniei la salsa si bachata). Acest amanunt ne-a dezvoltat o metoda proprie, elevii nostri distingandu-se in cluburile de profil, iar urcarile noastre pe scenele din romania si din strainatate fiind foarte apreciate.
– Toti instructorii Salsa Factory sunt “marca proprie”, toti au fost selectati in timp dintre elevi si in cativa ani reusind sa ajunga instructori. Ne mandrim cu acest lucru pentru ca avem un stil propriu si fiecare instructor il duce mai departe “Salsa Factory way”
– Ai ocazia sa inveti de la Valentin, cel care a fondat scoala in 2008 si inca de atunci preda la toate grupele, de la incepatori la avansati si ai ocazia sa-ti iei informatiile direct de la el.

4. Ce vom invata?
– Vom invata Salsa Los Angeles Style (On1), Bachata (urban & dominican) si din cand in cand si Kizomba.

5. Locatia pentru cursuri este foarte accesibila
– Ne desfasuram cursurile in Club Rio, chiar la Unirii, la 10m de Subway-ul de la Cocor sau langa Floraria Iris, ca alt punct de reper. Clubul este nou infiintat, detine instalatii moderne de incalzire/racire/sunet… etc. Evident, cursurile se desfasoara pe parchet special pentru dans si de aceea v-am ruga sa va luati incaltaminte de schimb la fiecare curs.

Daca nu v-am convins, aveti ocazia pe 23 si 28 februarie sa participi la 2 cursuri gratuite si veti putea decide dupa aceea daca veti ramane sau nu la noi la scoala.

Daca ai aflat dupa 23 februarie de noi, oricand vei veni la noi la cursuri, prima sedinta va fi mereu gratuita!

Urmareste aceasta pagina pentru mai multe detalii despre salsa si bachata!

Instructori:
Club Rio – Valentin & Laura

Program:
Marti si Joi: 19:00 – 20:00

Preturi:
150 lei/luna sau 130 lei/luna pentru studenti
Sedinta: 30 de lei

Inscrieri la telefon 0722 88 06 24 printr-un SMS cu numele/numarul de persoane

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008