Dragostea invinge – Comunicat Oficial


Salsa Factory nu este doar o scoala obisnuita de salsa. Este o scoala care s-a nascut din pasiunea imensa pentru dans a doi oameni: Simona si Valentin. Am fost mereu fair-play fata de dans si fata de toti cei cu care am interactionat de cand suntem in aceasta “lume” si am incercat sa ne mentinem sufletul curat. Dansam impreuna de trei ani si doua luni si in acesti ani am pus mereu pe primul loc dansul si fiecare dintre noi a facut sacrificii destul de mari pentru a ne urma aceasta pasiune, pentru a progresa constant si pentru a face cunoscuta Romania peste hotare. Banii pe care i-am obtinut din dans i-am investit in mare parte tot in dans, iar ceea ce am invatat noi am oferit cu toata dragostea elevilor nostri si participantilor la workshopurile noastre. In doi ani de Salsa Factory am reusit sa ajungem la niste performante unice in Romania, reusind in 2010 clasarea in primele 10 perechi din lume, atat la salsa (locul 7) cat si la bachata (locul 5), la prima noastra participare la Campionatul Mondial “World Latin Dance Cup”.

Mai jos vrem sa enumam concursurile la care am participat in acesti trei ani si locurile ocupate de noi doi, pentru a va face o imagine si mai buna a realizarilor noastre pe plan competitional:
2011 – Locul 3 – 7′th Fanta Dance Fiesta, Bulgaria
2010 – Locul 5 – World Latin Dance Cup Bachata Division, San Diego, California – USA
2010 – Locul 7 – World Latin Dance Cup Salsa Division, San Diego, California – USA
2010 – Locul 3 – Christmas Salsa Ball – Bulgarian Finals, Sofia, Bulgaria
2010 – Locul 3 – Calificari World Latin Dance Cup Borovet, Bulgaria
2010 – Locul 1 – Calificari World Latin Dance Cup Bucuresti, Romania
2010 – Locul 20 – Puerto Rico Salsa Open, San Juan – Puerto Rico
2010 – Locul 4 – Calificari World Latin Dance Cup Varna, Bulgaria
2010 – Locul 4 – Calificari World Latin Dance Cup Sofia, Bulgaria
2010 – Locul 1 – Calificari Puerto Rico Salsa Open Bucuresti, Romania
2009 – Locul 1 – Dance Masters, Salsa Division Bucuresti, Romania
2009 – Locul 2 – Calificari World Salsa Championship Mamaia, Romania
2009 – Locul 5 – Calificari World Salsa Championship Sofia, Bulgaria
2009 – Locul 2 – Generatia Noua, Salsa Division Bucuresti, Romania
2008 – Locul 3 – Calificari World Salsa Championship Sofia, Bulgaria

Ceea ce am reusit noi doi a fost posibil, dupa cum spuneam mai sus, cu multe sacrificii si cu renuntarea, in primul rand, la viata noastra personala. Ne-am dedicat, am muncit, am fost seriosi, am respectat antrenamentele, competitiile si oamenii contra carora am concurat.
Insa, vine un moment in viata fiecaruia cand viata personala trebuie sa fie mai importanta decat pasiunea pentru dans. Simona si-a gasit jumatatea si, desi ii este foarte greu sa renunte la ceea ce am reusit sa cladim in acesti ani, in vara acestui an se va muta in Puerto Rico pentru a fi impreuna cu cel pe care-l iubeste. Pentru ea dansul nu se opreste aici, ci va continua acolo.
Salsa Factory va continua sa existe si cursurile, showurile, participarile la concursuri, de asemenea vor exista, insa intr-o alta formula.

Stim ca avem multi sustinatori si am primit de fiecare data cu multa bucurie mesajele lor de incurajare si i-am simtit aproape de noi de fiecare data cand am concurat. Le-am multumit mereu si le multumim si acum. Dansam in primul rand pentru noi, insa si pentru cei care cred in noi si ne sunt mereu alaturi. De asemenea stim ca avem si multi dusmani si vor exista oameni care se vor bucura cand vor citi acest mesaj, insa asta nu ne va impiedica sa mergem mai departe cu planurile pe care le avem pentru Salsa Factory.
In acesti ani ne-am demonstrat noua ceea ce am avut de demonstrat si am incercat sa aratam publicului din Romania si din afara stilul nostru propriu si felul in care noi simtim sa dansam. Munca noastra a fost rasplatita si Salsa Factory a ajuns un brand foarte cunoscut in Romania, Bulgaria, Turcia, Grecia cat si in Puerto Rico.
Salsa Factory nu se va opri aici. Valentin va duce mai departe viziunea pe care noi o avem in “lumea salsa” si va incerca cu ajutorul instructorilor, al elevilor si al Simonei de la distanta, sa mentinem Salsa Factory acolo unde v-am obisnuit. Chiar daca va fi, probabil, o perioada de tranzitie, pana cand noua formula se va pune pe picioare, lucrurile vor reveni la normal. Ne dorim ca toti membrii Salsa Factory sa-i fie alaturi si daca totusi veti alege alta cale, vom respecta aceasta alegere.
Valentin va face tot posibilul, renuntand o perioada la competitii, sa se implice si mai mult in bunul mers al scolii si sa incerce sa fac simtita cat mai putin plecarea Simonei.

Va multumim tuturor ca ne-ati fost alaturi in acesti ani!
Simona & Valentin

Share:

Leave a Reply

Copyright © Salsa Factory 2008