Cursuri noi de salsa si bachata la Unirii

Din 28 iunie Salsa Factory va dechide o grupa noua de Salsa si Bachata in centrul orasului, la Unirii, in Club Rio, club situat in spatele magazinului Cocor. Accesul este extrem de usor, atat de la Unirii, cat si de la Universitate. Progamul grupei de incepatori va fi marti si joi de la 20:00 la 21:00, instructorii fiind Valentin si Laura.

Pe scurt, cam asa ar suna un anunt normal despre cursuri de dans. Insa la Salsa Factory nu vii doar sa inveti sa dansezi, ci vii sa te cunosti mai bine, sa scapi de stresul cumulat zilnic, vii sa-ti faci prieteni noi, inveti sa zambesti mai des, inveti sa te relaxezi mai usor, practic te vom ajuta sa-ti schimbi viata in bine.

Cu asta ne ocupam din 2008, cu schimbatul destinului oamenilor, al celor care ne calca pragul si suntem convinsi ca daca vei veni la cursurile noastre, nu o sa regreti.

Se pot spune multe despre Salsa Factory, ne putem lauda cu titlurile noastre de campioni atat la salsa cat si la bachata in Romania sau ca in 2010 am fost in primii 10 din lume la Campionatul Mondial din America, insa ceea ce conteaza cu adevarat sunt elevii nostri care intorc privirile celor din jur in orice club danseaza. Suntem una dintre cele mai constante scoli, avand aceeasi instructori inca de la inceput, iar eu, Valentin, cel care scriu acest articol, sunt cel care detin aceasta scoala de dans si iubesc sa predau la incepatori, tocmai pentru a ma asigura ca voi aveti acces la spiritul scolii nostre, la metodele pe care noi le-am dezvoltat in cei 8 ani de existenta, dar, evident si la umorul pe care-l avem in timpul cursurilor.

Daca inca nu te-am convins, ai ocazia, pe 28 si 30 iunie sa participi gratuit la cursurile grupei noi de incepatori si daca iti place de noi, vei putea ramane in continuare la cursurile de salsa si bachata de incepatori.

Toti elevii Salsa Factory beneficiaza de 2 ore in plus de Practice, in fiecare saptamana, duminica de la 18:00 la 20:00, tot in Club Rio, Practice unde veti putea repeta pasii, figurile de la curs, dar unde-i veti putea cunoaste si pe colegii de la alte grupe.

In incheiere, aceste sunt informatiile pe care trebuie sa le retineti:

Instructori:
Club Rio – Valentin & Laura

Preturi:
130 lei/luna sau 110 lei/luna pentru studenti

Relatii la telefon 0722 88 06 24

Salsa Factory

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008