Cursuri noi de Salsa si Bachata la Salsa Factory

Cursuri de salsa si bachata la Salsa Factory

? Toamna aceasta vei învăța să dansezi! ?

Încă din 2008, schimbăm destinele cursanților noștri, îi ajutăm să descopere această lume minunată a dansurilor, în special Salsa și Bachata, îi ajutăm să devină mai grațiosi, sa își facă prieteni noi și să se bucure de viață prin unul dintre cele plăcute moduri, prin dans!

✔ Împreuna vom învață Salsa&Bachata prin întâlnirile noastre săptămânale, în fiecare luni si miercuri seara, de la 20:00 la 21:00!

❓ Nu știi dacă aceste cursuri sunt pentru tine? Nicio problemă! Primele două lecții de curs, de pe 26 și 28 Septembrie sunt GRATUITE și le poți încerca înainte de a lua o decizie!

? Te așteptăm pe ringul de dans, într-o sală de curs imensă, de 400 de metri pătrați, cu parchet și o sonorizare impecabilă! Ajungi foarte ușor la noi, sala fiind la 4 minute de stația de metrou Timpuri Noi, în Ballroom-ul Amalfi Alegria!

? Program:

Luni și Miercuri: 20:00 la 21:00
Joi (opțional): 20:00-22:00 (seară extra de practică cu toate grupele)

?? Instructori: Valentin & Veronica

Cu o experiență de peste 15 ani în dans, Valentin și Veronica vor fi instructorii tăi, ce îți vor ghida pașii către a înțelege cât mai bine mișcările de Salsa&Bachata.

Cu un mod de a preda unic, pe înțelesul tuturor, clar, concis, dar și cu momente de umor, cei doi îți vor fi alături pas cu pas și te vor ajuta să-ți descoperi “your inner dancer”!!

? Prețuri:

Abonament adulți: 220 de lei
Abonament elevi/studenți: 200 de lei
Preț ședință: 40 de lei

Fie că ești începător sau îți dorești să îți îmbunătățești stilul de dans, te așteptăm alături de noi!?

? Înscrieri la telefon: 0722880624

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008