Cursuri noi de Kizomba de Intermediari si Incepatori

La Unirii, in Club Rio

Esti liber pe 25 sau 27 februarie? Hai sa incerci sa vezi cum e la cursurile noastre de kizomba, nu trebuie sa platesti prima sedinta, este din partea noastra! Daca-ti va placea la noi, iti vei putea face un abonament sau poti plati la sedinta ori de cate ori vei veni la noi.

In ultima saptamana din Februarie 2019 vom deschide doua grupe: 
– Pe 25 februarie de la orele 21:00 vom deschide o grupa de intermediari, pentru cei care au deja baza formata si vor sa incerce si stilul nostru de predare
– Pe 27 februarie de la orele 21:00 vom deschide o grupa de incepatori, pentru cei care nu au mai dansat kizomba si doresc sa descopere tainele acestui stil

Daca nu ti-ai descoperit inca pasiunea, hai sa o descoperi alaturi de noi.

De ce? 
Pentru ca noi credem ca dansul iti va schimba si tie viata.

Ce este kizomba?
Kizomba este un stil de dans derivat din semba, care este un dans traditional Angolez. Odata cu extinderea comunitatii angoleze dansul a devenit tot mai popular in Portugalia, Franta, UK, Olanda si Spania. Odata cu aceasta extindere kizomba a capatat tot mai multe influente din alte stiluri cum ar fi R&B, Rap, Dance si Hip Hop.

Ce vom invata?
– Daca esti la inceput vom invata pasii de baza, saidele si vom construi pe baza lor secvente de pasi tot mai complexe, dupa care o sa exploram partea de muzicalitate si body movement.
– Daca ai mai facut cel putin jumatate de an de kizomba, o sa dezvoltam in continuare acest stil si sa exploram celelalte stiluri – urbankiz, tarraxinha, semba, punand tot mai mult accent pe leading, following, muzicalitate si body movement.

Vom incerca de fiecare data sa facem cursul placut si vesel pentru ca mai presus de orice altceva suntem aici sa ne bucuram de timpul liber pe care il avem.

Instructori: Andrei & Laura

Locatie: Club Rio – Unirii

Program:
Intermediari: in fiecare Luni de la 21:00 la 22:00
Incepatori: in fiecare Miercuri de la 21:00 la 22:00

Preturi
Abonament intreg – 100 lei/luna
Abonament redus pentru elevii Salsa Factory – 80 lei / luna
Pret/sedinta – 30 de lei

Unde ne gasesti:
Salsa Factory isi desfasoara cursurile in clubul Rio, iar intrarea la cursurile noastre se face prin Str. Calea Mosilor. Ca punt de reper este Floraria Iris, Clubul Rio fiind chiar pe coltul intersectiei strazii Baratiei cu Calea Mosilor. Nu se intra prin gang, asa cum Google Maps sugereaza, ci pe Calea Mosilor.

Cum te inscrii?
Poti suna sau da un sms la numarul 0722880624 sau pe Pagina de contact de pe site-ul nostru, www.salsafactory.ro.

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008