Cursuri noi de incepatori – Salsa si Bachata

cursuri_no_de_incepatori_salsa_bachata

In viata fiecarui om exista momente cand problemele par sa nu mai aiba rezolvare si grijile se inmultesc.

Salsa Factory are solutia potrivita pentru a-ti readuce zambetul pe buze!

Dansul ne ajuta sa fim mai veseli, mai optimisti, sa ne relaxam dupa o zi petrecuta pe un scaun la birou, sa ne facem noi prieteni. Cu ajutorul dansului te vei redescoperi pe tine, vei invata sa iti asculti corpul, sa il coordonezi – cum asa? In dans nu te poti preface, nu poti minti, trebuie sa fii autentic si sincer, iar cu asta ii ajutam noi pe cei care ne calca pragul.

Pana si motto-ul nostru spune asta – Discover your inner dancer! Doar ca, odata cu dansatorul din tine, vei redescoperi si spiritul, alaturi de toate lucrurile mici care te fac fericit.

Dansul schimba vieti. Incepe cu a ta!

Din 28 septembrie, de la orele 20:00, vom deschide o grupa noua de incepatori de Salsa si Bachata, iar programul va fi Luni si Miercuri de la 20:00 la 21:00.

Daca vrei sa afli daca ti se potriveste sau nu dansul, te asteptam pe 28 si 30 septembrie de la 8 la 9 seara sa testezi gratuit cursurile noastre si poti lua o decizie dupa aceea, pentru luna Octombrie!

Conform ultimelor directive, suntem limitati la 50 de cursanti si pentru acest lucru trebuie sa va inscrieti inainte la telefon 0722 88 06 24.

Cursurile, cat timp nu vom dansa pe perechi, se vor desfasura fara masca, insa este obligatoriu sa purtati masca la intrarea in sala si in spatiile comune din exteriorul salii de curs, respectiv hol, toalete.

In sala sunt mai multe zone unde veti gasi dezinfectanti si servetele antibacteriene pe care le puteti folosi de cate ori veti dori! Fiecare baie va avea dezinfectant si servetele antibacteriene. La intrarea in sala exista un covoras imbibat in dezinfectant pe baza de clor sau alcool

Tinand cont ca sala noastra are aproximativ 400 de metri patrati, vom avea cel putin 8 metri patrati de persoana valabili pentru cursuri.

Va recomandam:
▫️sa purtați masca de protectie, acoperind gura si nasul,
▫️sa luati la cunostina si sa respectați normele de igiena si de prevenire a virusului Covid-19,
▫️sa va spălați pe maini cat mai des posibil, dar mai ales dupa ce ati intrat in contact cu alte obiecte atinse de alte persoane,
▫️păstrați distanta de siguranta si anume de 2 m intre dumneavostra si alte persoane,
▫️ca in cazul in care prezentati simptome de raceala sa ramaneti acasa si sa va îngrijiti corespunzător, astfel nu ii veti pune in pericol pe cei din jurul vostru,
——————————————————–

? Rezumat:
▶️ Program: Luni si Miercuri, 20:00 – 21:00
▶️ De cand: din 28 Septembrie
▶️ Cat costa: 160 de lei sau 140 de lei pentru studenti – un abonament lunar sau 30 de lei o sedinta
▶️ Unde: Amalfi Alegria Ballroom – Timpuri Noi
▶️Cu cine: Valentin & Ada
▶️ De ce: Pentru o zi in care nu dansezi, este o zi pierduta!

Discover your inner dancer – Salsa Factory
Din 28 Septembrie

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008