Cursuri noi de incepatori Salsa si Bachata

Vino sa inveti Salsa si Bachata in centrul orasului

Salsa si bachata au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani si daca cumva ai auzit intamplator de aceste stiluri de dans si nu stii “cu ce se mananca”, te asteptam pe 28 octombrie la noi la scoala pentru a vedea daca sunt sau nu pentru tine. de la orele 20:00.

Vasta noastra experienta, de 11 ani in acest domeniu, ne recomanda pentru a-ti incepe cursurile de salsa si bachata la noi.
Daca nu esti hotarat/a, ai ocazia pe 28 si 30 octombrie. de la 20:00 sa testezi gratuit cursurile si te poti decide dupa aceea daca doresti sau nu sa te inscrii la noi.

Noi credem ca ai nevoie in viata ta de dans, in special de Salsa si Bachata!

Haideti sa vedem cateva din motivele care sustin aceasta afirmatie:

☑ Vei descoperi si vei invata sa dansezi stiluri de dans latino pline de mister, de eleganta si de senzualitate

☑ Vei intra intr-o comunitate plina de oameni care impartatesc aceeasi pasiune, insa cu care ajungi sa petreci mult timp si in afara cursurilor, la film, la iarba verde, la festivaluri in tara sau in strainatate, in cluburile de salsa

☑ Primele doua sedinte sunt cadou din partea noastra, tocmai pentru a-ti da timp sa descoperi daca ti se potrivesc cursurile predate de noi

☑ Iti vor fi instructori Valentin si Laura, cei mai vechi instructori Salsa Factory, cu o experienta de 11 ani de predat salsa si bachata

☑ Scapi de stresul zilnic pe care toti il acumulam la job sau in trafic

☑ Nu avem limita superioara de varsta, adica niciodata nu-i prea tarziu sa te apuci de cursuri de dans! Ai 20 de ani? Ai venit la fix! Ai 30 sau 40? Nici ca se putea mai bine. Ai peste 40? Fii fara griji, vei putea ajunge chiar si intr-o trupa, daca asta iti doresti!

☑ Poti ajunge foarte usor la noi, de oriunde din Bucuresti! Suntem chiar in centrul orasului, langa magazinul Cocor! Langa scoala noastra sunt gurile de metrou Unirii si Universitate!

☑ Crezi ca ai doua picioare stangi? Ti-e teama ca se va uita toata lumea la tine? Ti-e frica sa-ti etalezi calitatile de dansator in public? Aceste sentimente sunt comune multor cursanti si pe toti i-am ajutat sa le depaseasca si sa devina cea mai buna versiune a lor!

☑ Vii cu masina? Super! La ora aceea vei gasi locuri de parcare atat in fata clubului Rio, cat si in parcarea din magazinul Cocor!

☑ Ti-e teama ca nu vii cu un partener si nu ai cu cine dansa? In timpul cursurilor se schimba partenerii, astfel incat pana la sfarsitul orei, toti elevii vor dansa cu toate elevele

☑ Iti plac conditiile bune pentru dans? Ai nimerit bine! Clubul Rio dispune de parchet, aer conditionat, oglinzi, sunet de inalta calitate, dar si bar!

☑ Esti econom? Salsa Factory iti da posibilitatea sa achiti abonamentul pe mai multe luni la un pret mai mic decat cel lunar!

☑ Vei dori sa iesi la dans in weekend in Clubul Rio? Ai ocazia sa platesti cu 50% mai putin din taxa de intrare doar prezentand abonamentul Salsa Factory

☑ Vrei si mai mult dans, pe langa cele 2 cursuri saptamanale? Perfect! Duminica, de la 18:00 la 20:00 te asteptam la orele de Practice unde-i vei cunoaste si pe colegii de la alte grupe

☑ Vrei sa faci cadou cuiva cursurile noastre de dans? Avem deja voucher cadou pregatit pentru cursuri de salsa si bachata! Tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un sms la 0722880624 cu mailul tau si numele persoanei careia doresti sa-i faci cadou o luna de cursuri la noi la scoala si noi ti-l trimitem pe mail impreuna cu detaliile de plata (poti plati si online)!

Daca ai ajuns sa citesti aceste randuri, inseamna ca te-am facut curios sau curioasa, si te asteptam sa ne cunosti si sa incerci sa vezi daca ti se vor potrivi cursurile noastre!

Te asteptam pe 28 octombrie de la orele 20:00 in clubul Rio din spatele Magazinului Cocor pentru a ne cunoaste si pentru a pasi impreuna in aceasta lume minunata a dansurilor latino!

Program Grupa noua de incepatori:
Luni si Miercuri: 20:00 – 21:00

Preturi: 160 de lei/luna sau 140 de lei pentru studenti
Pret o singura sedinta: 30 de lei

Plata pe 3 luni a Abonamentului Intreg: 420 de lei (redus cu 60 de lei fata de plata lunara)

Plata pe 3 luni a Abonamentului De Student: 360 de lei (redus cu 60 de lei fata de plata lunara)

Abonamentul se poate plati online, cat si la casieria scolii noastre de dans!

Inscrieri la telefon: 0722880624 sau prin sms cu specificarea numelui persoanei care se va inscrie.

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008