Cursuri noi de incepatori: salsa, bachata, kizomba

Incepand cu 16 septembrie, Salsa Factory isi deschide portile catre cei pasionati de dansurile latino, in special catre iubitorii de salsa, bachata sau kizomba.

Daca va intrebati de ce “Salsa Factory” atunci raspunsul este simplu. Suntem una dintre putinele scoli cu o identitate proprie, cu un stil unic, atat de dans cat si de predat, cu un syllabus pe care-l urmam an de an si pe care-l tinem conectat continu la evolutia dansului. Suntem o scoala cu vechime, o scoala care are, pe plan national cat si mondial, unele dintre cele mai mari rezultate din Romania la nivel competitional, iar, cel mai important, este faptul ca majoritatea cursantilor nostri vin pe baza recomandarilor fostilor elevi dar si la recomandarile tuturor celor care ne admira munca.

Inainte sa incepi sa dansezi ai impresia ca tu n-ai sa ajungi vreodata sa te misti ca cei pe care-i vezi in clipuri sau in cluburile de salsa, ai impresia ca tu ai doua picioare stangi, ca ai probleme de coordonare sau de echilibru, sau te pierzi in momentul in care se uita o multime de oameni la tine cand dansezi. Va vine sau nu sa credeti, insa toate aceste probleme dispar iar toti cursantii nostri ajung sa depaseasca aceste blocaje si devin in doar cateva luni stapani pe corpul lor, aud mai bine ritmul, au o conditie fizica mai buna si, pe scurt, descopera ceva ce unora chiar le-a schimbat viata (in bine, cu siguranta). Uita de problemele de zi cu zi, elibereaza-te de stresurile acumulate in timpul zilei si cum s-o faci mai bine daca nu prin dans?
Daca v-am convins, va asteptam din 16 septembrie sa invatam impreuna salsa, bachata sau kizomba!

Program:
Marti si Joi: 19:00 – 20:30

Preturi:
Taxa lunara: 140 RON (minim 8 sedinte/luna)
Taxa lunara elevi/studenti: 120 RON (minim 8 sedinte/luna)
Pret 1 sedinta: 25 RON

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la email contact@salsafactory.ro sau la telefon 0722880624.

Pentru primele luni de curs veti beneficia de cursuri de salsa, cursuri de bachata sau cursuri de kizomba urmand ca dupa aceea sa incepeti sa invatati si alte stiluri precum cha cha cha, rueda, cursuri de man styling si lady styling, precum si dansuri de grup.

Va multumim si va asteptam sa invatati sa dansati si sa va distrati alaturi de noi!

” Salsa Factory – Discover your inner dancer ”

Salsa Factory Septembrie

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008