Cursuri noi de incepatori de Salsa si Bachata

Salsa Factory - Cursuri noi de incepatori Salsa si Bachata

✨Dansul este una dintre cele mai bune metode de a ne încarcă bateriile în această perioadă pe care o traversăm cu toții.

Suntem convinși că în ora noastră de curs veți uita de toate problemele și veți reuși să vă relaxați, și nu oricum, ci prin pași de dans!

🔥Încă din 2008, schimbăm destinele cursanților noștri, îi ajutăm să descopere această lume minunată a dansurilor, în special Salsa și Bachata, îi ajutăm să devină mai grațiosi, sa își facă prieteni noi și să își starea de spirit în bine!

🤔Nu știi dacă aceste cursuri sunt pentru tine? Nicio problemă! Primele două lecții de curs, pe 28 și 30 martie, sunt GRATUITE și le poți încerca înainte de a lua o decizie!

Împreuna vom învață Salsa&Bachata prin întâlnirile noastre săptămânale, în fiecare luni si miercuri seara, de la 19 la 20!

📍Vă așteptăm pe ringul de dans, într-o sală de curs imensă, de 400 de metri pătrați, cu parchet și o sonorizare impecabilă! Ajungi foarte ușor la noi, sala fiind la 4 minute de stația de metrou Timpuri Noi, în Ballroom-ul Amalfi Alegria!

📆Program:
Luni și Miercuri: 19:00 la 20:00

(Optional) Joi: 20:00-21:00 (seară extra de practică cu toate grupele)

🕺💃Instructori:
Valentin & Veronica

Cu o experiență de peste 15 ani în dans, Valentin, fondatorul Salsa Factory și Veronica vor fi instructorii voștri, ce vă vor ghida pașii către a înțelege cât mai bine mișcările de Salsa&Bachata.

Prețuri:
(abonamentul include 2 ședințe pe săptămână)

Abonament adulți: 200 de lei
Abonament elevi/studenți: 180 de lei
Preț ședință: 35 de lei

Înscrieri la telefon:
0722880624

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008