Cursuri noi de incepatori de Salsa si Bachata

Salsa Factory - Cursuri noi de incepatori Salsa si Bachata

✨Dansul este una dintre cele mai bune metode de a ne încarcă bateriile în această perioadă pe care o traversăm cu toții.

Suntem convinși că în ora noastră de curs veți uita de toate problemele și veți reuși să vă relaxați, și nu oricum, ci prin pași de dans!

?Încă din 2008, schimbăm destinele cursanților noștri, îi ajutăm să descopere această lume minunată a dansurilor, în special Salsa și Bachata, îi ajutăm să devină mai grațiosi, sa își facă prieteni noi și să își starea de spirit în bine!

?Nu știi dacă aceste cursuri sunt pentru tine? Nicio problemă! Primele două lecții de curs, pe 28 și 30 martie, sunt GRATUITE și le poți încerca înainte de a lua o decizie!

Împreuna vom învață Salsa&Bachata prin întâlnirile noastre săptămânale, în fiecare luni si miercuri seara, de la 19 la 20!

?Vă așteptăm pe ringul de dans, într-o sală de curs imensă, de 400 de metri pătrați, cu parchet și o sonorizare impecabilă! Ajungi foarte ușor la noi, sala fiind la 4 minute de stația de metrou Timpuri Noi, în Ballroom-ul Amalfi Alegria!

?Program:
Luni și Miercuri: 19:00 la 20:00

(Optional) Joi: 20:00-21:00 (seară extra de practică cu toate grupele)

??Instructori:
Valentin & Veronica

Cu o experiență de peste 15 ani în dans, Valentin, fondatorul Salsa Factory și Veronica vor fi instructorii voștri, ce vă vor ghida pașii către a înțelege cât mai bine mișcările de Salsa&Bachata.

Prețuri:
(abonamentul include 2 ședințe pe săptămână)

Abonament adulți: 200 de lei
Abonament elevi/studenți: 180 de lei
Preț ședință: 35 de lei

Înscrieri la telefon:
0722880624

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008