Cursuri noi de incepatori de Salsa & Bachata la Unirii

Ai trecut cu bine peste Craciun si Revelion si esti in cautarea unei activitati care sa te scoata din casa si care sa te ajute sa-ti reintri in forma cat mai repede? Cursurile noastre de salsa si bachata sunt cea mai buna idee in aceasta perioada!

Daca ti-ai dorit de mult sa inveti sa dansezi salsa si bachata, nu mai sta pe ganduri si vino la Salsa Factory, incepand cu 12 feburarie si vei intra si tu in marea noastra familie!

Incepand cu 2008, Salsa Factory a schimbat destinul a mii de oameni, a adus bucurie in sufletele lor, i-a ajutat sa se descopere, sa se cunoasca mai bine si, prin intermediul dansului, viata lor s-a schimbat pentru totdeauna.

Participand la cursurile noastre nu doar inveti sa dansezi ci reusesti sa-ti faci prieteni noi intr-un timp extrem de scurt, vei capata incredere mai mare in tine, te eliberezi de stresul cauzat de job sau de viata din Bucuresti.

De ce Salsa Factory?

– Ai ocazia sa inveti de la Valentin, cel care detine Salsa Factory, dar si de la Laura, cea mai veche instructoare a noastra, astfel incat stii sigur ca poti beneficia de vasta lor experienta iar progresul tau este garantat intr-un timp foarte scurt.

– Sala noastra se afla situata in centrul Bucurestiului, la Unirii, in Club Rio, club situat in spatele Mag. Cocor, 200 de metri patrati, scena pentru predat, sistem audio foarte performant, parchet special pentru dans, aer conditionat, bai separate.

– Scoala noastra este printre primele scoli din Romania ca si numar de participari/medalii la concursurile interne si internationale si Valentin si Simona, cei care au fondat Salsa Factory sunt singurii romani care au reusit clasarea in top 10 mondial la Campionatele Mondiale de Salsa si Bachata din USA in 2010 (locul 5 bachata si locul 7 salsa)!

– Ai posibilitatea, pe langa cele doua zile de curs, luni si miercuri, sa participi la orele de Practice de duminica, de la 18:00 la 20:00, gratuit, in baza abonamentului

– Iti doresti mai mult decat cele doua zile de curs/saptamana, vrei sa ajungi in trupele noastre? Nimic mai simplu. Vino la toate cursurile, dovedeste-ne ca esti foarte pasionat/a de dans si poti participa la preselectiile anuale ale trupelor Salsa Factory. In 2013 Salsa Factory a castigat titlul de cea mai buna trupa din Romania in concursul din Vama Veche si an de an participam cu showuri in Romania cat si in strainatate.

Ce vom invata?
– In primele luni de curs vom preda salsa si bachata, cele mai in voga dansuri latino din ultimii ani si ai ocazia, in timpul tau liber sa pui in practica ceea ce inveti la curs in multe cluburi de salsa & bachata din Bucuresti, inclusiv in clubul unde noi ne desfasuram activitatea! Pe parcurs vom preda si kizomba, cha cha cha, styling, etc. Nu ai nevoie de partener/partenera atunci cand te inscrii la cursurile noastre!

Pe scurt, vino si convinge-te ca ai facut cea mai buna alegere, incepand cu 12 Februarie, la Salsa Factory Dance Studio, in Club Rio, la ora 20:00.

ATENTIE: primele 2 sedinte, din 12 si 14 Februarie sunt gratuite!!!!

Pentru cei care nu pot ajunge in prima saptamana de curs, prima sedinta este gratuita intotdeauna, tocmai pentru a va lasa posibilitatea sa va dati seama daca va plac sau nu cursurile noastre!

Cum ajungi la noi?
Suntem in spatele magazinului Cocor, in Clubul Rio, in prima cladire (alba) de pe strada Calea Mosilor intersectie cu Baratiei, pana in Floraria Iris.

Program pentru cursurile de salsa si bachata pentru incepatori
Luni: 20:00 – 21:00
Miercuri: 20:00 – 21:00

Preturi:
– Abonament: 160 lei/lunar
– Abonament studenti: 140 lei/lunar
– Pret sedinta: 30 lei
– avem reduceri pentru grupuri, dar si pentru plata in avans a cursurilor

Inscrieri la telefon 0722880624 sau prin email la contact@salsafactory.ro.

Va asteptam cu mare drag din Februarie la Salsa Factory!

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008