Cursuri de salsa si bachata in zona Unirii

Daca ti-ai dorit de mult sa inveti sa dansezi salsa si bachata, nu mai sta pe ganduri si vino la Salsa Factory, incepand cu 26 octombrie, si vei intra si tu in marea noastra familie!

Nu uita, pe 26 si 31 octombrie, cursurile sunt gratuite!!

Incepand cu 2008, Salsa Factory a schimbat destinul a multor oameni, a adus bucurie in sufletele lor, i-a ajutat sa se descopere, sa se cunoasca mai bine si, prin intermediul dansului, viata lor s-a schimbat pentru totdeauna.

Participand la cursurile noastre nu doar inveti sa dansezi ci reusesti sa-ti faci prieteni noi intr-un timp extrem de scurt, vei capata incredere mai mare in tine, te eliberezi de stresul cauzat de job sau de viata din Bucuresti.

De ce Salsa Factory?

– Toti instructorii scolii noastre sunt “marca proprie”, Salsa Factory. Toti au fost elevi candva la noi la cursuri si au ajuns instructori in cativa ani. Acest lucru este extrem de important pentru noi, pentru ca toti instructorii nostri duc mai departe stilul propriu, Salsa Factory, un stil recunoscut atat pe plan intern cat si pe plan international.

– Vrei sa participi la concursuri? Ai nimerit bine. Scoala noastra este printre primele scoli din Romania ca si numar de participari/medalii la concursurile interne si internationale si Valentin si Simona, cei care au fondat Salsa Factory sunt singurii romani care au reusit clasarea in top 10 mondial la Campionatele Mondiale de Salsa si Bachata din USA in 2010 (locul 5 bachata si locul 7 salsa)!

Incepand cu 26 octombrie va asteptam in Club Rio (zona Unirii, in spatele Magazinului Cocorul, langa floraria Iris)

Programul grupei de incepatori va fi Luni si Miercuri de la 20:00 la 21:00.

– Ai posibilitatea, pe langa cele doua zile de curs, luni si miercuri, sa participi la orele de Practice de duminica, de la 18:00 la 20:00, gratuit, in baza abonamentului

– Iti doresti mai mult decat cele doua zile de curs/saptamana, vrei sa ajungi in trupele noastre? Nimic mai simplu. Vino la toate cursurile, dovedeste-ne ca esti foarte pasionat/a de dans si poti participa la preselectiile anuale ale trupelor Salsa Factory. In 2013 Salsa Factory a castigat titlul de cea mai buna trupa din Romania in concursul din Vama Veche si an de an participam cu showuri in Romania cat si in strainatate.

Daca va inscrieti dupa 26 octombrie, prima sedinta este gratuita, tocmai pentru a va lasa posibilitatea sa va dati seama daca va plac sau nu cursurile noastre!

Instructori:
Club Rio – Valentin & Laura

Preturi:
150 lei/luna sau 130 lei/luna pentru studenti
Sedinta: 30 de lei

Inscrieri la telefon 0722 88 06 24 printr-un SMS cu numele/numarul de persoane
reclama-octombrie

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008