Cursuri de incepatori Salsa si Bachata


Incepand cu data de 24 februarie 2014, Salsa Factory va asteapta sa incepeti cursurile de dans!
Daca pana acum cativa ani nu va trecea nici prin gand sa dansati salsa, bachata sau kizomba, acum nu mai trebuie sa pierdeti timpul asteptand! Instructorii Salsa Factory va vor ajuta sa va depasiti temerile, sa scapati de cele “doua picioare stangi” pe care credeti ca le aveti la inceput, sa va mariti cercul de prieteni, sa va petreceti timpul liber dansand si uitand de problemele de zi cu zi. De asemeanea, daca totusi ati mai dansat si va doriti sa faceti performanta in salsa sau bachata, Salsa Factory va ajuta sa va indepliniti acest vis.
Chiar daca nu ati mai dansat pana acum salsa, bachata, kizomba, insa va plac ritmurile latino, veti putea iesi in cluburile de salsa si dansa fara nicio problema in doar cateva luni.

De asemenea, beneficiati de o locatie centrala, sala noastra fiind situata langa Liceul Sincai, chiar vis-a-vis de statia de metrou Tineretului. Sala beneficiaza de oglinzi, parchet, vestiare, bai, aer conditionat, aparatura audio performanta, toate acestea asigurand o buna desfasurare a cursurilor de salsa, bachata, kizomba sau alte stiluri pe care le veti putea invata de-alungul cursurilor noastre.

Daca doriti sa invatati salsa si bachata de la una dintre cele mai apreciate si premiate scoli de salsa din Romania, va asteptam incepand cu data de 24 februarie sa faceti parte din marea familie Salsa Factory!

Cursurile vor avea loc dupa cum urmeaza:
In Salsa Factory Dance Studio
– situat in Complex T-Center, etaj. 1 – Str. Lanariei nr. 96

Luni si Miercuri: 19:00 – 20:30

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la email contact@salsafactory.ro sau la telefon 0722880624.

Pentru primele luni de curs veti beneficia de cursuri de salsa, cursuri de bachata sau cursuri de kizomba, urmand ca dupa aceea sa incepeti sa invatati si alte stiluri precum cha cha cha, reggaeton, rueda, cursuri de man styling si lady styling, precum si dansuri de grup.

Veti putea invata de la cei mai vechi instructori ai scolii noastre, Valentin si Laura, Valentin fiind cel care detine scoala Salsa Factory. Experienta si dedicarea lor pentru predat isi vor pune amprenta foarte repede asupra evolutiei dumneavoastra in dans si va vor ajuta sa descoperiti secretele acestei lumi minunate, care este “lumea salsa”.

Prima sedinta este gratuita!

Va multumim si va asteptam sa invatati sa dansati si sa va distrati alaturi de noi!

Accesand pagina noastra de contact, veti putea afla cum puteti ajunge la sala noastra din zona Tineretului, Salsa Factory Dance Studio

” Salsa Factory – Discover your inner dancer ”

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008