Cursuri de incepatori de Salsa si Bachata in clubul Salsa for You


O data cu venirea toamnei, Salsa Factory va asteapta sa-i calcati pragul in pasi de dans!
Prin cursurile de dans va vom ajuta sa scapati de cele “doua picioare stangi”, sa scapati de temerile/fricile care va impiedica sa dansati in fata unui public, sa va mariti numarul de prieteni intr-un timp record sau, daca doriti sa faceti performanta, de asemenea, ati nimerit in locul potrivit.
Chiar daca nu ati mai dansat pana acum, insa va plac ritmurile latino, doar in cateva luni veti putea dansa in cluburile de salsa fara nicio problema.

De asemenea, beneficiati de o locatie centrala, clubul Salsa For You fiind situat langa statia de metrou Universitate, chiar in centrul orasului, iar dupa cursuri puteti ramane sa va petreceti timpul liber in club!

Daca doriti sa invatati salsa si bachata de la una dintre cele mai apreciate si premiate scoli de salsa din Romania, va asteptam incepand cu data de 5 septembrie sa faceti parte din marea familie Salsa Factory!

Cursurile vor avea loc dupa cum urmeaza:

In Clubul Salsa For You de la Universitate (bd-ul Nicolae Balcescu nr. 3)

Marti si Joi: 19:00 – 20:30
Marti si Joi: 20:30 – 22:00

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la email contact@salsafactory.ro sau la telefon 0722880624.

Pentru primele luni de curs veti beneficia de cursuri de salsa si cursuri de bachata, urmand ca dupa aceea sa incepeti sa invatati si alte stiluri precum cha cha cha, kizomba, reggaeton, rueda, cursuri de man styling si lady styling, precum si dansuri de grup.

Veti putea invata de la cei mai vechi instructori ai scolii noastre, Valentin si Laura, Valentin fiind cel care detine scoala Salsa Factory. Experienta si dedicarea lor pentru predat isi vor pune amprenta foarte repede asupra evolutiei dumneavoastra in dans si va vor ajuta sa descoperiti secretele acestei lumi minunate, care este “lumea salsa”.

Va multumim si va asteptam sa invatati sa dansati si sa va distrati alaturi de noi!

Accesand pagina noastra de contact, veti putea afla cum ajungeti la cursuri, in clubul Salsa For You.

” Salsa Factory – Discover your inner dancer ”

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008