Cursuri de dans Online Salsa si Bachata

Cursuri Online de dans Salsa si Bachata

? ? Salutare dragi si pasionati viitori dansatori! ? ?

Pentru ca suntem cu totii afectati de aceasta pandemie, eu sunt alaturi de toti cei care-si doresc sa invete sa danseze salsa si bachata!

▶️ Vom transforma aceasta perioada de stat in casa intr-o perioada in care ne dezvoltam personal, in care putem sa invatam sa dansam de acasa din sufragerie sau chiar dormitor (cum e cazul meu) salsa si bachata.

▶️ Eu sunt Valentin si predau la Salsa Factory de 12 ani, aproape zilnic. Am dansul in sange, iubesc sa predau si imi doresc sa va impartasesc si voua din aceasta pasiune a mea pe care o am pentru dans.

▶️ Timp de 5 saptamani, incepand cu 27 aprilie, va voi preda cate 4 cursuri pe saptamana, dintre care 3 vor fi inregistrate iar 1 va fi LIVE, impreuna cu voi, si va voi raspunde la intrebari si recapitulam tot ceea ce s-a predat in primele 3 cursuri.

▶️ Luni, marti, miercuri veti primi cate un curs inregistrat, iar vineri seara de la 19:00 ne vom vedea live, pe facebook, pentru a recapitula si pentru a va raspunde la intrebari si nelamuriri legate de pasi.

▶️ Fiecare curs inregistrat va avea o durata de aproximativ 20 – 30 de minute, iar sesiunea live va avea o durata de o ora.

▶️ Pe langa aceste 20 de cursuri, veti mai avea acces si la materiale ajutatoare, precum melodii de salsa/bachata pe care puteti repeta, dar si alte lucruri utile care va vor ajuta in procesul de invatare.
Un curs va contine explicatii detaliate ale pasilor predate, filmate, dar si editate astfel incat sa va ajute sa invatati cat mai bine singuri.

▶️ Cursurile vor contine pasi pe care-i puteti repeta singuri, nu veti avea nevoie de partener/a, insa pe viitor am de gand sa ofer variante si pentru cei care sunt cupluri si au partener/a acasa cu care pot repeta!

▶️ Participarea la aceste cursuri se face pe baza de inscrieri si dupa ce va veti inscrie, veti fi adaugati pe un grup de facebook unde vom tine legatura si va voi posta clipurile detaliate cu fiecare curs in parte! Cei care nu aveti si nu folositi facebook, veti putea primi cursurile pe WhatsApp sau pe email!

▶️ Daca aveti posibilitatea sa va filmati si sa-mi trimiteti filmarea cu voi, veti putea primi feedback bazat pe ceea ce mi-ati trimis!

? Inscrieri:
– pe pagina oficiala Salsa Factory – https://www.facebook.com/salsafactory.ro/
– la telefon: 0722880624
– mail: contact@salsafactory.ro

? Costuri:
– 100 lei – 20 de cursuri (16 inregistrate + 4 live)
– 10 lei / curs (nu veti putea participa la sesiunile live de corectat)

? Cum puteti face plata:
REVOLUT: 0722880624 – Valentin
PAYPAL: https://paypal.me/salsafactory
ING: RO95INGB0000999900496035 – Valentin Stefan

▶️ Dupa ce ne vom putea relua activitatea in sala, pe cei din Bucuresti care vor dori sa continue, ii astept la noi la sala, insa daca nu sunteti din Bucuresti, vom continua online!

▶️ Va multumesc pentru timpul acordat, sper sa va doriti sa invatati sa dansati in aceasta perioada.
Indiferent de varsta, va astept online!

Share:
Copyright © Salsa Factory 2008